ItaliŽ

 

Griekenland

Elba

Oostenrijk2018

Lanzarote

MacedoniŽ-ThraciŽ 2017

Oostenrijk 2017

La Palma

Epirus en Corfu

Rome en het zuiden.

Oostenrijk-Italie 2016

Tenerife

Umbrie

Kreta

Tirol-Dolomieten

Gran Canaria

De noord Italiaanse meren.

Sardinie

Skien in Oostenrijk en Italie

Peloponnesos

Sicilie

Skien in Turkije

Marokko

Albanie

Portugal

Griekenland

Nederland

Kroatie

Madeira

Italie Toscane

Griekenland-Evia

Sauerland

Andorra

Normandie-Bretagne

Texel

Met de camper naar Spanje Portugal

Winterberg

Skien in Oostenrijk

Langs de Moesel

Met de camper naar Griekenland

Skien in de Brenta Dolomiten

Egypte

Met de camper naar Italie

 

Uitzicht van af het balkon, rechts boven was het grote huis met wel 4 of 5 griekse families en de herder die ook elke dag langs kwam.

 

Het plaatse Alikes waar we in het hotel zaten vrij rustig in vergelijk met de andere kant van Volos, geen toerist te zien hier.

 

Dit is Kala Nera ten zuidossten van Volos hier zitten al de toeristen en is het dus heel erg druk zeker nu het Pinksterweekend is.

 

dit kleine plaatsje ligt misschien 10 km noordelijker maar niet aan de doorgaande weg en niet met al de toeristische voorzieningen, veel leuker vinden wij het dan, maar hier ook weer nauwelijks een toerist te zien.

 

Weer aan de andere kant van de baai , we hebben deze dagen onder diverse Tamarisken gezeten, bomen die een beetje lijken op coniferen. Ook hier was het even buiten het plaatsje heerlijk rustig douche erbij op het "strand" met omkleedcabine , perfect toch.

 

zicht op Metsovo vanaf de Katarapas, even pauze om wat te drinken, heerlijk koel maar 27 graden en toen we heen gingen was het bewolkt dus hebben het prachtige uitzicht gemist.

 

Straatje waar we stonden, ik heb even ingezoomd op de zwerfhonden ik tel er 8 of 9!!! verder bleek later een zigeunerkamp tijdens het proefrijden

 

Dit is de boot naar Venetie gezien vanaf het strand bij Igoumenitsa waar we een nachtje hebben gestaan gelukkig was er de volgende dag plek op de boot naar Ancona